Reportaże

Biogazownia

Jednym ze sposobów na poprawę bezpieczeństwa energetycznego na terenach wiejskich jest rozwój biogazowni rolniczych. Władysław Butor, przedsiębiorca rolny z województwa śląskiego przedstawia zalety dobrego wkomponowania biogazowni w inne elementy prowadzonej działalności, na przykładzie powiązania z gorzelnią, hodowlą bydła mlecznego i uprawą roślin. Zwraca też uwagę na problemy związane z inwestowaniem w biogazownie.

Zobacz pozostałe reportaże
Wyszukiwarka
Kanał Youtube
 
Facebook
Zamknij

Ten serwis internetowy wykorzystuje pliki cookies.

Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies m.in. do celów reklamowych i statystycznych. Mogą stosować je też współpracujące z nami firmy - m.in. reklamodawcy.

W przeglądarce internetowej, w której otwierasz nasz serwis możesz zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystając z tego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie i zapisywanie w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności.